Wednesday, 30 December 2015

RAWATAN JARAK JAUH DUA

Didalam ilmu kerohanian banyak sekali cara atau teknik rawatan yang digunakan, setiap ilmu mempunyai cara dan teknik berbeda karna pemecahan ilmu itu yang menjadikan lain padahal yang gunakan kitab AL'QURAN yang sama sebagai ibunya.
Tetapi cara pemecahannya setiap orang akan lain mengikut pada kefahaman seseorang itu, tapi dengan keadaan mcm itu, kita dapat tau bahwa ilmu allah begitu luasnya padahal sumber AL'QURAN sama saya pernah mendengar bahwa 1 ayat AL'QURAN mengandungai 7 maksud tersirat yang setiap orang akan baca lain maksudnya sesuai tingkatan kefahaman atat tersebut.

Begitu jugak hasil dari bacaan atau ayat yang diamalkan yang menghasilkan tenaga  kerohainan, tentu setiap orang akan lain hasilnya , padahal ayat sama tetapi kefahaman ayat berbeza mengikut kefahaman seseorang itu yang apa bila diamalkan sudah pasti menghasilkan tenaga berbeza setiap orang. 
Tenaga kerohanian ini terbagi menjadi TENAGA QUDRAD ALLAH, NUR ALLAH, NUR ZAD ALLAH , ZAD ALLAH  & ZAD WAZIBUL WUJUD yang berpunca di SIRR JANTUNG  atau ATOM ENERGI yang hidup mengikut kefahaman seseorang itu yang akan menjadikannya berbeza.

Tenaga tenaga itulah yang akan bekerja membuat rawatan baik berdepan atau dengan jarak jauh, yang akan dapat memproses rawatan menjadi semakin baik dan sembuh tergantungn kerusakan baik rohani atau jasmani pesakit tersebut.

Tenaga tenaga yang saya terangkan diatas adalah dari tenaga terendah sampai tertinggi dalam alam kerohanian dan hanya sedikit yang paham dan mengerti apa lagi boleh menggunakan setiap tenaga untuk melakukan dalam proses rawatan jarak jauh atau pon berdepan.
Apa bila tenaga tenaga tersebut dimasukan Dalam badan kita atau badan pesakit, tenaga tersebut akan bekerja memperbaiki badan secara automatik ( HEALIN BODY) yang berkerja 24 jam memperbaiki segala kerusakan pada sistem organ, sistem otak, sistem darah, sistem genetik dan sistem atom kita.

Perlu diketahui, setiap orang mempunyai tenaga tenaga kerohanian , tetapi kebanyakan mereka tidak tau dan tidak dapat mengaktifkan setiap tenaga tersebut karna kurangnya beramal dan tidak belajar mengenal dirinya dengan baik.

Apa bila tenaga tersebut tidak berfungsi dan aktif memperbaiki badan kita secara automatik ( HEALIN BODY ) biasanya karana adanya block yang timbul dari pemakanan, minuman, kurangnya senaman atau ENERGI NEGATIP  mencerobohi sistem kita didalam dan luar badan kita, sehingga perbaikan sistem automatik ( HEALIN BODY ) gagal berbungsi dan akan mengakibatkan kerusakan yang permanen dan bertahap sedikit demi sedikit , sehingga menyebapkan segala penyakit penyakit fisikal ( MODERN ) dari segi zahirnya.
Tenaga (ATOM ENERGI )sebagai punce penjana kuasa yang menghidupkan sistem memperbaiki badan ( HEALIN BODY )  secara otomatik atau disebut TENAGA POSITIP, apabila tenaga tenaga ini tidak boleh menyuplay power secara menyeruh kepada, sistem organ, sistem otak, sistem darah, maka akan terjadi kekurangan tenaga, dan automatik sistem badan ini tidak bekerja.

Apa bila suplay power terputus karana disebapkan adanya ENERGI NEGATIP menceroboh sistem automatik, itu seumpama mcm VIRUS yang ditebarkan sehingga berjangkit kepada semua sistem, maka semua sistem akan mengalami kerusakan automatik dan menjadikan punca penyakit penyakit fisikal ( MODERN ) atau penyakit ROHANI bahkan menggangu kehidupan kita, rejeki, jodoh, perhubungan, sihir, saka dan keseluruhan hidup kita akan susah dicontrol.

Saya selaku pengurus PUSAT RAWATAN SYAHADAH mengkaji keadaan ini selama berjalan dalam ilmu kerohanian bertahun tahun lamanya ,tujuannya untuk membuat kajian ,bagaimana tenaga ini dapat memperbaiki sistem kembali bekerja secara automatik bagi memperbaiki badan sendiri ( HEALIN BODY ) atau pon dalam rawatan jarak jauh atau berdepan dengan pesakit dan bagaimana tenaga kerohanian ini dapat membantu dan merawat untuk segala penyakit fisikal ( MODERN ) dan segala penyakit rohani ( JIN , SETAN , IBLIS ) dan berbagai masalah dalam kehidupan kita.
Jadi apa bila saya merawat berdepan atau pon jarak jauh , saya akan masukan tenaga tenaga tersebut yang berfungsi sebagai tenaga yang menyuplay power bagi pesakit atau yang dirawat yang bertujuan membantu memperbaiki sistem kerusakan ( HEALIN BODY ) secara automatik kembali.

maka automatik segala kerusakan sistem akan dibaik pulih secara bertahap sampai keadaan menjadi sembuh baik segala penyakit fisikal (MODERN) dan segala penyakit rohani ( JIN , SETAN , IBLIS ) saka , sihir dan masalah penyakit fisikal lainya baik jantung, darah tinggi, kencing manis, canser, dan berbagai penyakit lain.

Dan mudah mudahan , apa yang saya sampaikan ini bermanfaat untuk kita semu dan agar kita jugak tidak tersalah paham akan teknik rawatan jarak jauh yang saya lakukan selama ini. sila baca pemahaman tentang rawatan jarak jauh ini dari penerangan pertama, kedua dan ketiga tuk lebih paham lagi.

Jika ingin melakukan rawatan baik penyakit fisikal atau rohani atau berbagai masalah lain saya sarankan mohonlah petunjuk terlebih dahulu agar apa yang kita hajadi itu benar benar dapat petunjuk dan hidayah allah. 

karna dari petunjuk dan hidayah itulah kemungkinan akan berhasil dan mengalami perubahan. karna perawat ponm tetap manusia biasa yang meminta semu pada yang RABBUL IJATI SANG PENGUASA ALAM yaitu ALLAH SWT dan hanya diberi ilmu sedikit darinya.
MASTER AJIE
Call/Whatsapp
0192873134

PUSAT RAWATAN SYAHADAH

No comments:

Post a comment