RAWATAN JARAK JAUHRAWATAN JARAK JAUH PT.1

Banyak orang tidak memahami akan konsep RAWATAN JARAK JAUH itu bagaimana dan karna tidak paham, maka mereka cendrung mengatakan rawatan jarak jauh itu mengunakan jin untuk media merawat. Orang seperti ini lah yang dikatakan tidak tau tapi sok tau , pemahaman ilmu sejengkal tapi macam tinggi sangat, cetek ilmu dan tidak paham ilmu itu apa sebernarnya.

Perlu dipahami adalah RAWATAN JARAK JAUH itu menggunakan tenaga tenaga rohani yang terhasil dari ZIKIR, karna hasil zikir ini adalah tenaga rohani yang berpuanca dari SIRR JANTUNG kita sendiri .Maka TENAGA SIRR JANTUNG itulah yang digunakan untuk membuat rawatan diri sendiri atau pon orang lain. Tenaga iinilah yang bekerja tidak kira batu atau jarak, masa dan keadaan apalagi ianya bergabung dengan makrifat perawat itu sendiri.

Jadi dengan gambar atau nama pesakit maka tenaga sirr jantung ini yang akan bertindak merawat baik penyakit FISIKAL atau pon ROHANI ( SIHIR, SAKA ATAU GANGGUAN JIN, SETAN, IBLIS) pada diri sendiri atau pesakit walau dimana ponn ianya berada, karna tenaga tidak ada masa atau kiraan batu.

Kalau kita tidak boleh merawat jarak jauh, maka kita kalah teknik atau ilmu dengan ahli sihir knp ahli sihir membuat menyihir bukan dia berdepan ponm, tetapi hanya dengan gambar atau nama orang itu sendiri , maka sihir boleh dilakukan..kalau negatip ponm boleh buat jarak jauh dengan niat jahat kenapa positip atau ilmu rohani tidak boleh pulak merawat jarak jauh hnya paham konsep atau teknik sahaja menggunakan tenaga itu sendiri.

Lagilah kalau seseorang ahli kerohanian, menggunakan tenaga sir jantung yang terhasil dari zikir untuk merawat, tentu akan berkesan efeknya bagi setiap penyakit tak kira zahir atau batin.

Jadi sebagai orang berilmu dan berpikiran waras , maka janganlah menghukum apa yang tidak engkau ketahui karana ilmu ini sangat luas. Menghukum adalah sebetulnya membuat block kita sendiri mau maju dan berkembang lagi dalam lagi, untuk mengetahui rahasia allah yang masih SIRR ( RAHASIA ) kiranya dan berpikirlah terbuka karna ilmu itu yang benar diselindung disebalik kebatilan yang nampak benar.

Dan kalau untuk mendapatkan rawatan baik penyakit fisiskal atau pon rohani baik saka , sihir, ilmu hitam , susuk, masalah keluarga atau rumah tangga, dan masalah lain , sila hubungi saya. dan rawatan boleh dilakukan dengan jarak jauh atau pon berdepan.


RAWATAN JARAK JAUH PT.2

Didalam ilmu kerohanian banyak sekali cara atau teknik rawatan yang digunakan, setiap ilmu mempunyai cara dan teknik berbeda karna pemecahan ilmu itu yang menjadikan lain padahal yang gunakan kitab AL'QURAN yang sama sebagai ibunya, tetapi cara pemecahannya setiap orang akan lain mengikut pada kefahaman seseorang itu, tapi dengan keadaan mcm itu, kita dapat tau bahwa ilmu allah begitu luasnya padahal sumber AL'QURAN sama saya pernah mendengar bahwa 1 ayat AL'QURAN mengandungai 7 maksud tersirat yang setiap orang akan baca lain maksudnya sesuai tingkatan kefahaman atat tersebut.

Begitu jugak hasil dari bacaan atau ayat yang diamalkan yang menghasilkan tenaga  kerohainan, tentu setiap orang akan lain hasilnya , padahal ayat sama tetapi kefahaman ayat berbeza mengikut kefahaman seseorang itu yang apa bila diamalkan sudah pasti menghasilkan tenaga berbeza setiap orang. Tenaga kerohanian ini terbagi menjadi TENAGA QUDRAD ALLAH, NUR ALLAH, NUR ZAD ALLAH , ZAD ALLAH  & ZAD WAZIBUL WUJUD yang berpunca di SIRR JANTUNG  atau ATOM ENERGI yang hidup mengikut kefahaman seseorang itu yang akan menjadikannya berbeza.

Tenaga tenaga itulah yang akan bekerja membuat rawatan baik berdepan atau dengan jarak jauh, yang akan dapat memproses rawatan menjadi semakin baik dan sembuh tergantungn kerusakan baik rohani atau jasmani pesakit tersebut.Tenaga tenaga yang saya terangkan diatas adalah dari tenaga terendah sampai tertinggi dalam alam kerohanian dan hanya sedikit yang paham dan mengerti apa lagi boleh menggunakan setiap tenaga untuk melakukan dalam proses rawatan jarak jauh atau pon berdepan.
Apa bila tenaga tenaga tersebut dimasukan Dalam badan kita atau badan pesakit, tenaga tersebut akan bekerja memperbaiki badan secara automatik ( HEALIN BODY) yang berkerja 24 jam memperbaiki segala kerusakan pada sistem organ, sistem otak, sistem darah, sistem genetik dan sistem atom kita.
Perlu diketahui, setiap orang mempunyai tenaga tenaga kerohanian , tetapi kebanyakan mereka tidak tau dan tidak dapat mengaktifkan setiap tenaga tersebut karna kurangnya beramal dan tidak belajar mengenal dirinya dengan baik.

Apa bila tenaga tersebut tidak berfungsi dan aktif memperbaiki badan kita secara automatik ( HEALIN BODY ) biasanya karana adanya block yang timbul dari pemakanan, minuman, kurangnya senaman, atau ENERGI NEGATIP  mencerobohi sistem kita didalam dan luar badan kita, sehingga perbaikan sistem automatik ( HEALIN BODY ) gagal berbungsi dan akan mengakibatkan kerusakan yang permanen dan bertahap sedikit demi sedikit , sehingga menyebapkan segala penyakit penyakit fisikal ( MODERN ) dari segi zahirnya.

Tenaga (ATOM ENERGI )sebagai punce penjana kuasa yang menghidupkan sistem memperbaiki badan ( HEALIN BODY )  secara otomatik atau disebut TENAGA POSITIP, apabila tenaga tenaga ini tidak boleh menyuplay power secara menyeruh kepada, sistem organ, sistem otak, sistem darah, maka akan terjadi kekurangan tenaga, dan automatik sistem badan ini tidak bekerja.

Apa bila suplay power terputus karana disebapkan adanya ENERGI NEGATIP menceroboh sistem automatik, itu seumpama mcm VIRUS yang ditebarkan sehingga berjangkit kepada semua sistem, maka semua sistem akan mengalami kerusakan automatik dan menjadikan punca penyakit penyakit fisikal ( MODERN ) atau penyakit ROHANI bahkan menggangu kehidupan kita, rejeki, jodoh, perhubungan, sihir, saka dan keseluruhan hidup kita akan susah dicontrol.

Saya selaku pengurus PUSAT RAWATAN SYAHADAH mengkaji keadaan ini selama berjalan dalam ilmu kerohanian bertahun tahun lamanya ,tujuannya untuk membuat kajian ,bagaimana tenaga ini dapat memperbaiki sistem kembali bekerja secara automatik bagi memperbaiki badan sendiri (HEALIN BODY ) atau pon dalam rawatan jarak jauh atau berdepan dengan pesakit dan bagaimana tenaga kerohanian ini dapat membantu dan merawat untuk segala penyakit fisikal ( MODERN ) dan segala penyakit rohani ( JIN , SETAN , IBLIS ) dan berbagai masalah dalam kehidupan kita.

Jadi apa bila saya merawat berdepan atau pon jarak jauh , saya akan masukan tenaga tenaga tersebut yang berfungsi sebagai tenaga yang menyuplay power bagi pesakit atau yang dirawat yang bertujuan membantu memperbaiki sistem kerusakan ( HEALIN BODY ) secara automatik kembali, maka automatik segala kerusakan sistem akan dibaik pulih secara bertahap sampai keadaan menjadi sembuh baik segala penyakit fisikal (MODERN) dan segala penyakit rohani ( JIN , SETAN , IBLIS ) saka , sihir dan masalah penyakit fisikal lainya baik jantung, darah tinggi, kencing manis, canser, dan berbagai penyakit lain.

Dan mudah mudahan , apa yang saya sampaikan ini bermanfaat untuk kita semu dan agar kita jugak tidak tersalah paham akan teknik rawatan jarak jauh yang saya lakukan selama ini. sila baca pemahaman tentang rawatan jarak jauh ini dari penerangan pertama, kedua dan ketiga tuk lebih paham lagi.

Jika ingin melakukan rawatan baik penyakit fisikal atau rohani atau berbagai masalah lain saya sarankan mohonlah petunjuk terlebih dahulu agar apa yang kita hajadi itu benar benar dapat petunjuk dan hidayah allah. karna dari petunjuk dan hidayah itulah kemungkinan akan berhasil dan mengalami perubahan. karna perawat ponm tetap manusia biasa yang meminta semu pada yang RABBUL IJATI SANG PENGUASA ALAM yaitu ALLAH SWT dan hanya diberi ilmu sedikit darinya.


RAWATAN JARAK JAUH PT.3

Dalam post yang lalu , saya sedikit terangkan tentang rawatan jarak jauh agar tidak tersalah paham dan menganggap rawatan ini menyalahi hukum dan bertentangan dengan cara islam, padahal ilmu yang dipakai adalah bersumber dari Al'QURAN yang sama , hanya penerangan dan kefahamannya dimodernkan menjadi lebih dipahami dan dimengerti pada jaman yang sekarang ini.

Karna kata sesat itu hanya ditujukan pada orang yang tak mengerti dan tak paham akan ilmu yang mereka tak ketahui , lantas kebiasan cendrung menghukum dan melebelkan sesuatu itu dengan kata sesat , padahal tanpa mengkaji terlebih dahulu tentang ilmu tersebut dan tanpa usul periksa, jadi bagiku orang seperti itulah orang yang dalam kerugian dan tidak mau berpikir.

HASIL DARI AYAT & ZIKIR
Dalam melakukan rawatan, tak kiralah ayat atau zikir dari bacaan AL'QURAN yang diamalkan dan dibaca sebetulnya menghasilkan TENAGA KEROHANIAN ( RASA ). TENAGA KEROHANIAN ini berpunca dari TENAGA SIRR JANTUNG yang hidup dan membesar hasil dari amalan zikir dan ayat yang digabungkan dengan tafakur.

Jadi TENAGA SIRR JANTUNG inilah yang berkemampuan melakukan usaha (penyembuhan, pembentengan, perlawanan dari penyakit fisik, psikis, gangguan jin, setan, iblis serangan sihir dan segala mara bahaya) sehingga menghasilkan daya kerja, kekuatan atau tenaga yang bersumber dari Tenaga atau Energi Al-Qur’an dan doa yang disyari’ahkan.

Maka dapat disimpulkan bahawa hasil dari bacaan ayat atau zikir adalah Tenaga / Energi kerohanian ini yang berasal dari keberkahan dan mukjizat bacaan ayat Suci Al-Qur’an dan Doa-doa Nabi Muhammad. Tenaga / Energi kerohanian yang terpancar atau terhasil daripada bacaan ayat atau zikir ketika perawat melakukan rawatan kepada pesakit, secara hakikatnya akan merawat penyakit yang diderita oleh pesakit. Energy kerohanian ini akan mampu meneutralkan segala bentuk energy negatif, makhluk jin /syaitan, racun (toksin) di dalam tubuh seseorang dengan menggunakan Tenaga / Energi kerohanian.

Tenaga / Energy kerohanian hasil daripada bacaan ayat dan zikir merupakan suatu pencegahan dengan cara membuang semua bentuk energy negatif yang menyerang tubuh badan. Energy negatif ini terdiri dari pada racun-racun (toksin), timbunan sampah sisa-sisa hasil metabolisme yang merupakan racun bagi tubuh. Racun ini berkumpul dalam tubuh pesakit selama bertahun-tahun. Racun yang berkumpul dalam tubuh ini akan menyebabkan sel-sel di dalam  menjadi rosak dan secara bertahap menurunkan kekebalan tubuh, yang dapat menjadi suatu penyakit.

Secara umum, tujuan Tenaga / Energi kerohanian ini antara lain adalah untuk membersihkan energy negatif. Hal ini kerana energy negatif seperti toksin  akan membahayakan dan merosakkan sel-sel organ tubuh. Selain itu Tenaga / Energi kerohanian ini dapat mengembalikan semula fungsi dan keseimbangan organ-organ tubuh dan sistem-sistemnya secara berkesan.

Tambahan pula, Tenaga / Energy kerohanian dapat memberi kesempatan organ tubuh berisitrahat terutama hati dan sistem pencernaan,menambah energi bagi tubuh untuk melakukan proses metabolisme, dan untuk memperbaiki setiap kerosakan yang terjadi.

Tenaga / Energy kerohanian juga berupaya memperbaiki sirkulasi peredaran darah dan metabolisme, memperbaiki sel-sel yang rosak dan menjaga keseimbangannya membangun sistem kekebalan tubuh, memperbaiki kualiti tidur malah mengubah diri dari kurang sehat menjadi sehat.
jadi kesimpulan disini adalah tenaga kerohanian ini yang bekerja merawat baik gangguan sihir, saka dan jin, setan iblis atau pon merawat sakit fisikal seperti jantung, kencing manis , darah tinggi, canser, batu karang, dan berbagai penyakit lainnya.

Tenaga ini bergerak ikut dengan makrifat perawat maka dengan gambar atau nama sahaja tak kira dimana pon, dan beribu batu jaraknya maka tenaga itu akan berjalan dan bekerja dan dalam tenaga sebetulnya memang tidak ada jarak pasal kalau diterangkan secara saintifik alam ini ponm adalah tenaga dengan berbagai jenis.

Bagi perawat yang paham dan mengerti akan konsep ini dan memang mengkaji jalan kerohanian dalam bidang SIRR JANTUNG, maka merawat berdepan atau pon jarak jauh tidak ada masalahnya baginya, karna dia paham dan mengerti menggunakan tenaga apa dia merawat jarak jauh.
Tetapi tetap sahaja rawatan berdepan atau jarak jauh , kesembuhan itu tetap datangnya dari ALLAH , kita hanya berihtiar semampu mungkin dan semoga kita semua dalam lindungan dan dalam tali tali rahmadnya. AMIN....

Nota :
Muudah mudahan apa yang saya terangkan ini dapat menambah kefahaman dan ilmu dalam diri kita dan jangan menghukum ilmu orang yang tidak kita pahami dan kalau memang tidak yakin pada perawat atau rawatan jarak jauh sebainya memohon petunjuk terlebih dahulu sebelum melakukan apa apa jua rawatan dengan perawat mana pon.Tujuanya agar kita tetap dalam tali yang berpentunjuk yaitu tali tali ALLAH


PRODUK
ALHAQ QUDRAD DIAMOND WAVE MANDIAN TERAPI 

       Air umpama satu benda kosong yang boleh diisi oleh apa apa tenaga kerohanian yang menjadikan struktur dan melekul bulat air itu berubah menjadi lebih padu , padat dan hidup bercahaya tergantung pada kerohanian seseorang itu yang memasukan tenaga tersebut dengan niat niat tertentu. Semakin tinggi dan paham kerohanian seseorang itu , maka akan menjadikan air itu lebih berkesan dengan 1001 fungsi  pada seseorang yang meminumnya atau digunakan kusus untuk mandian terapi.

        Tenaga kerohanian pon ada tinggkatan dan fungsi sesuai dengan kedudukan dan punca tenaga itu sendiri atau bahasa sains di sebut PERBEDAAN FREKUENSI . Dalam kerohanian tenaga tertinggi disebut adalah TENAGA ZAD WAJIBUL WUJUD atau CAHAYA ROBBUL IZADTI . Apabila tenaga ini dimasukan pada air yang terkusus dibuat untuk mandian terapi  maka air itu otomatik berubah struktur atomnya yang bulat menjadi hidup bercahaya seperti permata berlian yang berkilauan karana itu AIR TERAPI  mandian ini kami namakan ALHAQ QUDRAD DIAMOND WAVE  ( GELOMBANG BERLIAN ) atau AIR KUTUBUL HAYAD ( AIR RAJA KEHIDUPAN )

          Air terapi mandian ini berfungsi sangat unik untuk badan diri manusia karana melengkapkan tenaga kerohanian  dan tenaga cakra badan yang hilang atau kekurangan diakibatkan adanya unsur TENAGA NEGATIF ( JIN , SETAN , IBLIS ) yang masuk mempengaruhi sistem tenaga kerohanian dan tenaga fisikal badan yang mengakibatkan seseorang itu menjadi tidak balance / seimbang yang menyebapkan punca masalah kehidupan baik jahir dan batinnya . 

            Tenaga air ini bertindak masuk dari luar dan dalam meresap melalui liang rambut, liang roma , kulit sehingga masuk keorgan organ. Selanjutnya menyusun dan menyeimbangkan tenaga kerohanian yang tak seimbang sehingga menjadi pulih kembali dan perfek maka otomatik tenaga semula jadi pada manusia itu akan dapat bekerja  ( HEALIN BODY ) dan mengatasi perbagai masalah  SPIRITUAL , EMOSI & MENTAL .


UNTUK SPIRITUAL KEROHANIAN

           Menghidupkan tenaga tenaga tuhan atau BARA ATU MINALLOH yang terdiri dari 365 titik cakra kerohanian yaitu , 99 ASMAUL HUSNA , 7 KURSANI dalam diri , keseluruhan malaikat dalam diri , penyusunan tenaga terendah dari KODRAT ALLAH , NUR ALLAH , NURZAD ALLAH , ZAD ALLAH DAN ZAD WAJIBUL WUJUD pada badan diri manusia yang tersembunyi atau nama lain dia tenaga ROBBUL IZADTI 

          Dan mengaktifkanya supaya tenaga itu bekerja secara otomatik sesuai dengan tingkatan tenaga tersebut dan Menyeimbangkan cakra rohani dan craka badan sehingga selaras dan tidak berbelah bagi antara satu sama lain atau istilah kata TENAGA YIN & YANG dan Menaikan antara titik MIM yang dipusar naik keatas titik MIM kepala dan menyatukannya yang disebut ( NUR MOHAMAD ) sehingga seseorang itu akan menjadi lebih mantap dan sempurna menuju KAMIL MUKAMIL  ....INSYA ALLAH


PEMBAIKAN BADAN ( HEALIN BODY )

       Tenaga yang masuk akan bertindak Dalam badan manusia , yang bekerja memperbaiki badan secara otomatik ( HEALIN BODY) 24 jam . Memperbaiki segala kerusakan pada sistem organ, sistem otak, sistem darah, sistem genetik dan sistem atom kita sebagai penggerak tenaga dia.

        Segala sistem badan kita tidak berfungsi memperbaiki badan secara otomatik ( HEALIN BODY ) karana adanya block yang timbul dari pemakanan, minuman, kurangnya senaman, atau ENERGI NEGATIP  mencerobohi sistem kita didalam dan luar badan kita, sehingga perbaikan sistem otomatik ( HEALIN BODY ) gagal berbungsi dan akan mengakibatkan kerusakan yang permanen dan bertahap sedikit demi sedikit , sehingga menyebapkan segala penyakit penyakit fisikal ( MODERN ) dari segi zahirnya.


MENAIKAN SERI MUKA

          Bagi seseorang yang mengalami ketidak seimbangan cakra rohani dan cakra jasmani maka boleh menyebabkan muka hilang seri, pucat , masam dan nampak tidak bercahaya karana unsur kerohaniannya tidak balance. Maka tenaga yang terhasil dari air  mandian ALHAQ DIAMOND WAVE ini akan mampu memperbaiki dan membuat menjadi stabil balik . Maka otomatik seseorang itu akan menampakan wajah yang BERCAHAYA , BERSERI & BERAURA bagi siapa ponm yang melihatnya akan kagum dan otomatik kepercayaan diri akan meningkat dan akan disukai orang ramai yang melihatnya tak kira laki atau perempuan .


MELENYABKAN SEGALA UNSUR JIN, SETAN , IBLIS , SAKA , SIHIR , ILMU HITAM , SUSUK , DAN SEMU YANG BERKAITAN DENGAN NEGATIF ENERGI

           Susunan tenaga secara tepat pada pada air terapi mandian ALHAQ QURAD WAVE ini , otomatik akan boleh menghilangkan dan menghancurkan segala unsur negatif energi , dari JIN , SETAN , IBLIS , SAKA , SIHIR , ILMU HITAM , SUSUK dan bermacam macam lagi , yang memblock atau membuat sakit badan diri manusia. Yang menjadikan punca seseorang itu menjadi sakit, masalah mental dan spritualnya terganggu. Maka tenaga air mandian itu akan membuka dari ikatan ikatan dan membersihkan kerohanian seseorang itu sehingga pulih seperti sedia kala


MEMBUKA PINTU REJEKI / KEUANGAN YANG TERTUTUP

          Tenaga dalam ALHAQ QUDRAD DIAMAOND WAVE ( MANDIAN TERAPI )  ini akan bertindak membersihkan dari segala unsur negatif energi  baik jin setan iblis yang memblock pada cakra mahkota ( kepala ) agar tidak bekerja. Maka otomatik seseorang itu tidak tau mana yang akan didahulukan terlebih dahulu dan hilang arah dan aide . Apabila cakra mahkota ini sudah dibersihkan diaktifkanya barulah crakra mahkota ini bertindak memberi aide aide yang baik untuk perniagaan dan seseorang itu dapat berpikir dengan positif dan bijaksana , barulah peluang rejeki dapat terbuka luas dari berbagai sudut.


MEMBERSIHKAN TEMPAT PERNIAGAAN KEDAI , KILANG , RUMAH 

         Apabila kawasan perniagaan di kedai , kilang dan rumah mengalami  ganguan atau cahaya malap yang ditimbulkan dari unsur negatip , AIR ALHAQ DIAMOND WAVE mampu membersihkan aura negatif tempat itu dan mengubahnya menjadi positip, maka anda akan senang dan tenang berniaga atau menjalani aktifiti ditempat itu kembali menjadi semangat , nyaman dan tidak ada gangguan .

 • KHTIAR TERBAIK UNTUK MASALAH BERKAITAN
 • SPIRITUAL , ROHANI DAN JASMANI
 • SIHIR , SAKA , SANTAU ILMU GUNA GUNA
 • BUATAN ORANG , & ILMU HITAM
 • MASALAH RUMAH TANGGA & SUAMI ISTRI 
 • MASALAH PERNIAGAAN & KEHIDUPAN DAN MEMBUKA PINTU REJEKI
 • PENERANG HATI & KECERDASAN BELAJAR
 • MASALAH ANAK & PASANGAN YANG DEGIL
 • KETAGIHAN DADAH , PIL & ALKOHOL
 • LEMAH SEMANGAT DAN  FIKIRAN
 • EMOSI YANG MUDAH BERUBAH
 • PANAS BARAN , WAS WAS , GELISAH
 • HILANG INGATAN ATAU MUDAH LUPA
 • DADA BERDEBAR DEBAR , SELALU MENGELABAH
 • KURANG SUSAH MENGAWAL DIRI
 • MASALAH BERKAITAN OTAK , KEPALA DAN SUKAR TIDUR
 • SAKIT PERSENDIAN 
 • SAWAN BUDAK KECIL
 • DAN UNTUK SEMUA PENYAKIT PENYAKIT FISIKAL ( MODERN )
 • SERTA SEMUA PENYAKIT ROHANI YANG BERKAITAN JIN , SETAN , IBLIS

KEADAAN SEBELUM MANDI
1. Rasa takut menggigil dan menggeletar
2. Rasa malas nk mandi , dan rasa akan takut air
3. Rasa berat dan ada bisikan disuruh jangan mandi
4. Rasa pening dan pitam serta ade tolakan kuat menjauhi air

KESAN WAKTU MANDI
1. Rasa cengkaman dari luar yang masuk kedalam badan dan kadang ada hentakan tenaga dari luar dari pala dan kedua bahu
2. Rasa takut air dan air berubah jadi sejuk, suam , atau panas
3. waktu mandi akan keluar barang barang yang pelik, seperti rambut, pasir, miang buluh , benang , serpihan kaca , atau tulang

KESAN SELEPAS  MANDI
1. Rasa bisa bisa seluruh badan dan organ dalaman
2. Rasa keluar satu bende tenaga atau aura yang keluar dari liang roma , kulit , ubun ubun dan mulut akan keluar sendawa
3. Akan rasa sesuatu yang bergerak gerak dalam urat saraf , dalam rahim, dalam perut ,dalam kepala dan semua organ
4. Menjadi lemah , letih dan tidak bermaya serta mengantuk
5. Akan merasai pergolakan tenaga didalam mcm gemuruh yang terjadi karana tenaga BARA ATU MINULOH yang masuk dalam badan dan menclearkan segala unsur negatif.
5. Akan sesema, keluar ingus, dan mata berpinar
6. Muntah dan kadang akan mengalami buang air besar yang bnyak serta sering kentut

CARA MANDIAN
1. Masukan 3 tetes AIR ALHAQ QUDRAD DIAMON WAVE dalam baldi atau tempat air
2. Masukan air dan kacau AIR ALHAQ QUDRAD DIAMOND WAVE sehingga bercampur dan larut
3. Berdoa dengan mengucap istifar 3 kali dan syahadah 3 kali
4. Mandi dengan gayung 3 kali dan gunakan sabun atau sampo tuk mandi dan bilas dengan air lain...dan air dalam baldi selebihnya gunakan sampai habis tuk membilasnya

            ALHAQ QUDRAD DIAMON WAVE . Boleh digunakan untuk 49 kali MANDIAN TERAPI , minimal dibuat selama 7 hari berturut turut atau berterusan untuk kesan yang lebih baik pasal tenaga yaang masuk untuk 24 jam HEALIN .Dan buat mandian sehari semalam adalah satu kali sahaja . buat selepas balik kerja time friee ( petang ) karna kesan dia apa bila time nk kerja mandi ditakutkan kesan teruk akibat tenaga masuk dan memproses segala unsur negati energi. Dan boleh digunakan tuk satu keluarga

CARA UNTUK TEMPAT PERNIAGAAN DI KEDAI , KILANG ATAU RUMAH
1. masukan 3 tetes AIR ALHAQ QUDRAD DIAMOND WAVE dalam baldi bercampur
dengan air biase dan kemudian gunakan moping tuk moping seluruh tempat
2. Berdoa membaca istifar 3 kali dan syahadah 3 kali
3. jika tempat sukar dimoping simbah air dalam baldi dibagian depan  dan penjuru tempat serta keseluruh ruangan baik depaan dan belakang .
4. Kalau susah nk simbah, massukan dalam botol spry dan sepry seluruh tempat dan ruangan.
5. kalau bermulanya petang buat mooping, simbah atau spry..maka esokponm buat sama...kalau buat pagi, esok pagi ponm buat sama...buat selama 7 hari berturut turut dan jangan selang sehari pon.

Harga ALHAQ QUDRAD DIAMOND WAVE
MANDIAN TERAPI RM 150
Kos penghantaran area semenanjung RM 6
Kos penghantaran area sabah / serawak RM 10
Kos penghantaran area singapure RM 50
SILA HUBUNGI
PUSAT RAWATAN SYAHADAH
WhatApp : 0192873134
                                   

AL HAQ QUDRAD SAPPHIRE BLUEAL-HAQ QUDRAD KESIHATAN WANITAAL-HAQ QUDRAD KESIHATAN LELAKIAL-HAQ QUDRAD MASALAH SENDI

                               


AL-HAQ QUDRAD DARAH TINNGI

AL-HAQ QUDRAD DIABETES
AL-HAQ QUDRAD PELANSING

AL-HAQ QUDRAD XSXL

                               


AL-HAQ QUDRAD SPRAY

No comments:

Post a comment