Thursday, 27 July 2017

SIHIR KUNCI NAFSU SUAMI DAN ISTRI

Pengenalan SIHIR KUNCI NAFSU  ini mengakibatkan pasangan suami-isteri tidak dapat melakukan persetubuhan tanpa sebab-sebab tertentu. Ini disebabkan oleh kelemahan alat kelamin suami apabila hendak melakukan persetubuhan atau kedinginan dan rasa kesakitan oleh pihak isteri.

Jenis-jenis atau Punca Penyakit Ransangan seks yang dialami oleh kaum lelaki berlaku apabila hormon-hormon yang dikeluarkan oleh pundi-pundi jantina bersatu dan mengalir di seluruh badan.

Apabila hormon tersebut tiba pada otak, ia akan diterjemahkan pada bahagian pusat ransangan otak menyebabkan berlakunya keinginan seks.

Maklumat ini dihantar melalui tulang belakan (spinal cord) ke bahagian alat kelamin dan ini menyebabkan alat kelamin lelaki menegang. Jin, iblis atau syaitan apabila mereka berjaya memasuki tubuh pesakit, mereka akan bertindak dengan menuju ke pusat ransangan utama iaitu otak.

Dari sini mereka bertindak mengacau bahagian utama yang terdapat pada otak yang dikenali sebagai pusat ransangan seks, kerana dari bahagian pusat inilah semua isyarat dan maklumat akan sampai ke bahagian anggota kelamin lelaki.

Keadaan alat kelamin yang menegang mampu bertindak balas sebagai lazimnya. Namun sebaik-baik sahaja suami hendak menyetubuhi isteri, jin atau iblis tadi akan mematikan atau mengganggu ransangan seks dengan serta merta.

Apabila ia berlaku, segala isyarat dan maklumat yang sedang bertindak balas akan terganggu ataupun terputus hubungannya dengan alat kelamin lelaki yang boleh menyebabkannya ia mengecut dan menjadi lemah.

Sintom Pesakit yang mengalami SIHIR KUNCI NAFSU ini mungkin akan mengalami sintom-sintom berikut:

1. Suami tidak berupaya bersetubuh dengan isteri biarpun pada awaknya mempunyai ketegangan alat kelamin suami. Kemaluan suami akan menjadi lemah atau layu sebaik-baik sahaja hendak bersatu. Penulis pernah menemui pesakit yang mempunyai dua isteri yang hanya boleh bersatu dengan seorang isteri, tetapu tidak dapat bersetubuh dengan isteri yang lagi satu.

2. Kedua-dua belah peha isteri terkapit erat bukan atas kehendaknya menyebabkan suami gagal bersetubuh.

3. Isteri terasa dingin dan dalam kebingungan, tidak merasa apa-apa nikmat daripada persetubuhan yang dilakukan.

4. Keluar darah setiap kali suami hendak bersetubuh dengan isterinya.

5. Isteri merasa sakit ketika disentuh oleh suami, biarpun dengan sentuhan yang sedikit, apatah lagi ketika bersetubuh. Darah terus keluar setelah bersetubuh untuk jangka masa yang tidak dapat dipastikan.

6. Suami rasa macam ada penghalang atau adanya ketulan daging dalam faraj menyebabkannya gagal untuk menyetubuhi isteri seperti biasa.

7. Kami ada juga menemui beberapa pasangan suami-isteri yang telah bernikah selama 5 hingga 7 tahun tetapi isterinya masih lagi dara dan belum pernah disetubuhi.

8. Apa bila dapat bersetubuh, akan merasa kemaluan istri terasa longgar dan besar sehingga tidak dapat menikmati

9. Dan begitu jugak sebaliknya istri akan merasa kemaluan suami akan terasa kecil sehingga akan merasa tidak ada kenikmatan saat bersama.

Apa bila anda merawa mengalami keadaan keadaan diatas, maka cobalah cari perawat atau rujuk pada perawat yang paham akan bidangnya tersebut terutama pada SIHIR KUNCI NAFSU dan untuk lebih lanjut sila tuan puan hub saya pada no dibawah ini.

MASTER AJIE
CALL/WHATSAPP
0192873134

Cubit Cubit Sayang
Salam
PUSAT RAWATAN SYAHADAH
syahadahspritualandhealingcenter.blogspot.com

1 comment:

 1. Bonus Koin 55.000
  Dengan Total Deposit / Pindah Dana

  ============= BONUS RELOAD KETIGA DARI POKERAYAM ==================

  |POKER | CEME | DOMINO99 | OMAHA | SUPER10

  BONUS HARIAN YANG BERAGAM BISA DIDAPATKAN

  MELAYANI SEMUA BANK DI INDONESIA
  BANK NASIONAL + BANK DAERAH |

  BBM : D8C0B757
  WhastApp : 0812-2222-1680
  Lnk : P0KERAYAM .CO

  ReplyDelete