Tuesday, 21 January 2020

SANTAU RACUN

Asalamualaikum dan salam sejahtera

Sebelum kita KUPAS dan BAHAS lebih lanjut, kita harus tau dan paham dahulu mengenai tajuk yang akan kita terangkan untuk kali ini.

Yaitu APA ITU SIHIR

Dari wikipedia bahasa SIHIR adalah suatu perbuatan MENYAKITI atau MEMPENGARUHI badan, hati atau akal orang yang disihir secara TERSEMBUNYI “ghaib” yang melibatkan MAHLUK HALUS dan dilakukan di luar hukum alam bagi mencapai tujuan tertentu yang kebiasaannya merujuk pada ILMU HITAN atau ILMU GHAIB.

CONTOHNYA berniat untuk menyakiti seseorang dengan bisa bisa badan, muntah darah, batuk, gatal dan jugak membuat mempengaruhi untuk suka dan mencintai atau benci, bergaduh (berkelahi) yang sifatnya untuk memisahkan, membuat takut, membuat gila dan hilang kewarasan, sukar menikah, susah punya anak, menutup rejeki (perniagaan), ketakutan, histeria dan berbagai bagai lagi ragamnya tergantung pada niat mau seperti apa sihir itu dibuat.

SIHIR umum disebut dalam AGAMA ISLAM, tetapi banyak lagi nama nama yang merujuk pada sihir yang sebutannya BERLAINAN mengikut pada BANGSA, NEGARA dan BUDAYA. Sebutan yang sering kita dengar seperti, GUNA GUNA, SANTET, TELUH, SANTAU, PELALAU, LAYARAN, PUKAU, TUJU TUJU, GENDAM, PENGASIH, VOODOO, BLACK MAGIC dan berbagai nama lain yang kenyataannya padahal sesuatu yang SAMA ,hanya lain lain SEBUTAN sahaja mengikut pada KAUM, BANGSA & NEGARANYA.
Tetapi untuk post kali ini saya akan terangkan yaitu mengenai SIHIR RACUN atau SANTAU RACUN. SIHIR RACUN atau SANTAU RACUN merujuk pada bende yang SAMA, biasanya digolongkan menjadi dua keadaan.

1. Niat MEMBUNUH

Jika SIHIR RACUN atau pun SANTAU RACUN ditujukan dengan niat MEMBUNUH maka yang terkena akan meninggal dalam jarak masa 3 hari atau paling lama pun 7 hari, seseorang itu akan meninggal dengan cara MUNTAH DARAH atau SAKIT JANTUNG dan lain lain.
2. Niat MENYIKSA “MENGANIYAYA”

Jika niatnya untuk MENYIKSA, maka mahluk jin yang masuk dalam badan mangsa akan membuat KERUSAKAN sedikit demi sedikit yang kesannya akan sakit perpanjangan dan bahkan bertahun seperti BATUK, semakin KURUS, SEMPUT “asma”, MUNTAH DARAH, GATAL yang jika berlama lama dibiarkan maka mangsanya akan meninggal jugak tetapi dengan kematian yang SUSAH dan MENDERITA dikarnakan sakit BERPANJANGAN.
Jenis jenis JIN RACUN

JIN ianya memang mempunyai berbagai BENTUK dan KEMAMPUAN tergantung pada JENISNYA karana itu BOMOH atau DUKUN yang memang ahli dalam membuat SIHIR RACUN atau SANTAU RACUN akan menjalin hubungan kerja sama dengan JIN yang sudah dari lahirnya mempunyai RACUN yang kuat, biasanya akan bekerja sama dengan JIN ULAR, JIN LIPAN atau pun jenis jenis jin yang mempunyai RACUN.

Tetapi ada jugak JIN JIN yang menjadi suruhan ini tidak memilki RACUN, tetapi ianya pandai membawa racun yang ada di POHON atau didalam sebuah senjata KERIS, TOMBAK masuk kedalam tubuh MANGSANYA.

Perlu di “INGAT”

SIHIR RACUN atau SANTAU RACUN ianya boleh dikirim melalui UDARA atau lebih tepatnya RACUN itu hidup dan boleh TERBANG dengan sendirinya dan MASUK pada tubuh MANGSANYA, boleh masuk hinggap pada MAKANAN yang kita makan atau pun AIR MINUM dan ada jugak yang boleh TERBANG masuk melalui TARIKAN NAFAS kita.


1. Racun WARANGAN “arsenic”

Dalam istilah jawa RACUN WARANGAN ini sangat ditakuti, racun ini ada pada sebuah SENJATA, boleh pada KERIS, TOMBAK “lembing” , PEDANG “parang” atau pun senjata senjata lainnya. Biasanya yang sering dipakai adalah senjata KERIS. Jika terkena luka dari senjata tersebut maka ianya akan sulit DIRAWAT dan lama lama luka jadi BUSUK dan MELEBAR keanggota badan lain.

Jenis RACUN WARANGAN ini tergolong adalah SPICIAL dan yang mampu membawa RACUN WARANGAN ini adalah QADAM atau JIN yang mendiami pada SENJATA PUSAKA tersebut dan bukan boleh QADAM atau JIN lain mengambil RACUN WARANGAN ini. RACUN WARANGAN ini akan diterbangkan oleh QADAM atau jin penjaga senjata tersebut dan masuk pada mangsa yang di TUJU nya.
2. Racun TERBANG “kaur”

Dibengkulu indonesia ada satu kampung dikenal dengan nama KAMPUNG KAUR. Pada masa jaman dulu dikampung tersebut terkenal karna, orang orangnya pandai membuat SEBUAH RACUN yang ianya boleh TERBANG menuju pada MUSUH nya. Karna itu penduduk penduduk disana mengelak bermusuhan pada orang orang disana atau pun keturunan orang orang KAMPUNG KAUR 

Dari pada orang tua tua disana, konon untuk mendapat RACUN KAUR atau RACUN TERBANG ini ianya bukan senang, racun Kaur itu diambil dari SARI RACUN sebatang pohon yang tumbuh di atas tanah di tengah danau kecil yang danau itu dijaga ULAR BESAR. Tidak sembarang orang bisa mengambil racun itu, hanya orang keramat “berilmu” yang bisa menidurkan ular tersebut.

RACUN yang berhasil diambil dari pohon tersebut kemudian dicampur lagi dengan unsur racun dari berbagai sumber MEMATIKAN. Hasil akhirnya racun super mematikan yang sangat GANAS. Konon dari yang punya, RACUN ITU HIDUP. hidup seperti MANUSIA dan ianya boleh di TERBANG dan masuk media makanan, minuman, angin, dan sebagainya untuk sampai pada MANGSA YANG TUJU.

Ditahun 2019 tepatnya bulan JUNI, dikarnakan saya ada kawan yang tinggal dibengkulu maka saya  datang kebangkulu untuk membuktikan betulkah RACUN KAUR “racun terbang “ itu ada. Dari mengikut cerita kawan tersebut ada seseorang yang MEMBELA RACUN tersebut tetapi orang tersebut telah MENINGGAL lama.

RACUN KAUR “racun terbang” tersebut ianya duduk pada rumah yang didiami orang tersebut dan anak beranak orang itu tidak berani duduk pada rumah itu dikarnakan takut terkena racun tersebut dan rumah itu dibiarkan terbengkalai. RACUN itu bentuknya seperti sarang laba laba tetapi ianya boleh berpindah pindah kesana dan kemari.

Tetapi apa bila sampai pada rumah itu ternyata rumah itu sudah dihuni, boleh kata MAHLUK racun itu sudah dipindahkan ketempat lain dan dari pencarian saya selama satu minggu disana memang RACUN KAUR “ racun terbang” ianya wujud dan bukan cerita belaka.
3. Racun ADUM jambi

RACUN ADUM ini berasal dari JAMBI INDONESIA, tepatnya didaerah KERINCI dan sama seperti halnya RACUN KAUR, RACUN ADUM ini ianya hidup sendiri seperti halnya manusia. 

RACUN ADUM dapat menyerang siapa saja, terlebih jika si PEMILIK ramuan ini telah MENINGGAL DUNIA lalu tidak mewarisinya kepada ANAK & CUCUNYA. Maka RACUN ADUM ini akan hidup dan BERKIARAN dan tak jarang akan MENYASAR dan MENGENAI orang tanpa sasaran “LIAR” . Akan tetapi jika si PEMBUAT dan PEMILIK RACUN ADUM ini masih hidup dan terus merawatnya maka ramuan ini akan TERKENDALIKAN.
Tanda tanda terkena SIHIR RACUN atau SANTAU RACUN

# Batuk yang sukar sembuh dan kadang sampai batuk mengeluarkan darah
# Nafas berbau busuk 
# Rasa nak muntah dan mual
# Dada sesak seperti terkena penyakit asma
# Gatal gatal badan kemeran dan berair
# Badan lama lama akan menjadi kurus
# Badan menjadi gemuk seperti ada air atau angin
# letih dan lemah hilang tenaga
# muka pucat dan bawah mata hitam seperti mayat hidup
# sakit lenguh persendian dan bisa bisa badan
#  emosi jadi cepat marah
# kuku tangan dan kaki akan nampak menghitam
# Badan akan rasa selalu panas
# Ditekak rasa gatal, dada panas
# Sakit bisa bisa dan tulang belakang
# Kulit menjadi gelap dan kadang bersisik
# mimpi jumpe binatang boleh ular, babi, anjing, gajah atau binatang lainnya.
# Perut akan kembung membesar seperti terkena busung 
# Tapak kaki mencucuk cucuk seperti ada ribuan jarum
# Nafas menjadi pendek, cepat mengah dan cepat letih
# Tidak bermaya dan tidak bertenaga
# Sering pitam dan pingsan
Cara rawatan bagi yang baru TERKENA

Bagi yang baru terkena SIHIR RACUN atau SANTAU RACUN dan ianya belum sampai BERTAHUN lamanya. Dan ianya mengikut KAJIAN PENGALAMAN yang kami lakukan, ada beberapa cara yang akan kami KONGSIKAN untuk MENUTRALKAN SIHIR RACUN atau SANTAU RACUN sehingga tak meresap kebadan kita menjadi susah untuk dirawat dan dibersihkan.

1. Menggunakan AIR KELAPA

Secara SEMULA JADI dan ianya pun mengikut kajian SAIN’S air kelapa ianya memang dapat menawarkan Segala jenis RACUN yang masuk dalam badan kita, karna itu ada beberapa MAHLUK JIN yang cendrung takut dengan air kelapa dikarnakan ianya dapat MELEMAHKANnya.

Untuk air kelapa dijadikan PENAWAR, ianya MINUM tidak beserta daging “isi” kelapa tersebut dan ianya tidak perlu ditambah GULA atau pun ICE, hanya AIR KELAPA SAHAJA dan tentunya pun harus ditambah dengan DOA DOA untuk membuat air kelapa menjadi lebih berkesan.
2. Menggunakan GARAM

Ini adalah pengalaman dari pada ORANG TUA ku tepatnya AYAHku sendiri, yang dia bekerja disuatu kampung dan memang dari pada kampung tersebut ada beberapa SUKU “orang pedamanan” yang memang terkenal dengan ILMU RACUN atau orang sekarang sebut dengan SIHIR RACUN atau SANTAU RACUN.

DiKarnakan terlibat jual beli maka kesepatan harga ianya sama sama tidak setuju dan dari pada itu AYAHku dikirim atau hantar dengan SIHIR RACUN atau SANTAU RACUN yang ianya dikirim masuk melalui MAKANAN.

Selepas makan ianya seperti masuk HAWA PANAS diarea dada dan perut. Karna ada sedikit sedikit BELAJAR KEROHANIAN maka ianya dapat tau ini adalah KIRIMAN SIHIR RACUN atau pun SANTAU RACUN yang ditujukan untuk MEMBUNUH.

Saat SIHIR RACUN atau SANTAU RACUN masuk dan coba meresap kesemua badan dengan sakit perit panas yang dirasakan, ianya coba duduk tenang dan memohon petunjuk bagaimana menawarkannya, tiba tiba ada satu suara dari dalam dirinya yang mengatakan “ MINUM AIR GARAM” 

Dengan cepat ianya ambik garam dan campurkan dengan air SEPARUH PANAS dan minum sebanyak banyaknya dan berusaha ILMU yang dipelajarinya untuk menawarkan SIHIR RACUN atau SANTAU RACUN tersebut dan alhamdulilahnya maka selang 1 jam selepas panas itu hilang dan menjadi sejuk kembali.

Didalam SUNAH NABI BESAR MUHAMAD SAW, diajarkan jugak yang selepas makan maka last ambik GARAM SECUBIT dan dimakan, tetapi didalam SUNAH tersebut tidak diterangkan untuk APA dan KENAPA harus MEMAKAN GARAM SECUBIT. Tujuan amalan itu dibuat agar kita dapat MENAWARKAN SIHIR RACUN atau SANTAU RACUN yang mungkin ada pada makanan kita tanpa kita SADARI.
Peringatan untuk ANDA

SIHIR RACUN atau SANTAU RACUN ianya tergolong sangat BERBAHAYA, dalam membuat rawatan pun ianya kena betul betul paham dan mengerti karana dari pada pengalaman pengalaman kami, jika kita MERAWAT seseorang yang terkena SIHIR RACUN atau SANTAU RACUN maka ianya akan MENYERANG pada PERAWAT tersebut.

Bagi perawat PEMULA yang baru baru belajar RUKIAH atau ILMU LAINNYA dan ANDA belum MENGERTI benar tentang APA ITU MERAWAT dan masih berpegang SEMBUH ALLAH SWT yang buat dan kalau sakit pun ALLAH SWT yang buat maka harus HATI HATI.

Perlu SEDIKIT saya terangkan agar anda paham 
Saat kita melakukan RAWATAN dengan RUKIAH atau cara lainnya, secara KEROHANIAN kita akan BERHADAPAN atau BERPERANG dengan JIN pada pesakit tersebut yang ianya boleh SERANG anda balik, jika anda KUAT ianya tak ade kesan tetapi JIN tersebut boleh serang ANAK atau pun ISTRI anda.

MERAWAT ini umpama anda jadi seorang POLISI yang tengah menyelamatkan seseorang yang dikacau GENGSTER, kalaulah yang anda lawan Gengster kecil ianya tak masalah, tetapi kalau genster besar yang berlink dengan ramai gengster lain maka dia boleh SERANG anda, anak, isteri dan kacaukan hidup anda.
Adakah SIHIR “SANTAU” batuk dan gatal

SIHIR atau SANTAU batuk dan gatal ianya tidak ada  tetapi perlu diPAHAMI dan MENGERTI, seseorang yang terkena SIHIR RACUN atau SANTAU RACUN ianya memang akan GATAL atau BATUK karna itu adalah kesan kesan dia selepas SIHIR RACUN ATAU SANTAU RACUN masuk kebadan.

Demikianlah yang dapat KAMI KONGSIKAN mengikut pada pengalaman pengalaman yang kami  dan mudah mudahan ianya dapat bermanfaat untuk kita SEMUA agar selalu BERWASPADA dan didalam LINDUNGANNYA “ AMIN”

Bagi anda yang ingin melakukan RAWATAN baik masalah REJEKI, JODOH, MEMBUANG ILMU, SUSUK, SAKA, SIHIR atau pun lain lain boleh hubungi KAMI.

MASTER AJIE
Call & Whatsapp
0192873134

https://masterajie.wasap.my/
https://masterajie.wasap.my/
https://masterajie.wasap.my/

PUSAT RAWATAN SYAHADAH
1 comment:

 1. Depo 20ribu bisa menang puluhan juta rupiah
  mampir di website ternama I O N Q Q.ME
  paling diminati di Indonesia,
  di sini kami menyediakan 9 permainan dalam 1 aplikasi
  ~bandar poker
  ~bandar-Q
  ~domino99
  ~poker
  ~bandar66
  ~sakong
  ~aduQ
  ~capsa susun
  ~perang baccarat (new game)
  segera daftar dan bergabung bersama kami.Smile
  Whatshapp : +85515373217

  ReplyDelete